Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AD Strip - 250 indikátor tesztcsík

22.500 Ft + ÁFA ( 28.575 Ft )
Menny.:db

Az ecetsav szindróma kimutatására szolgáló indikátor, mely az indikátor a tárggyal való közvetlen érintkezése nélkül, a levegőből képes kimutatni a romlás mértékét.

Az indikátor színének változása jelzi a vizsgált filmek romlásának mértékét. A leolvasás a hőmérséklettől függően 24 óra elteltével is elvégezhető 20 °C hőmérsékleten. Hideg körülmények között tartsa további  2-3 nappal a tárgy mellett a pontos érték meghatározásához.  Az indikátor kivételét követően jegyezze fel a leolvasott értéket a mellékelt 5-ös skálával történő összehasonlítás alapján.. Ha a szín olajzöldre változik (pH 4,6), akkor elérte a kritikus autokatalitikus pontot, ami az a pont, amikor érdemes megfontolni a tárgy a gyűjtemény többi részétől való elkülönítést és a duplikálás megkezdését. A termék használatához védőkesztyű és megfelelő szellőzés javasolt. 

Cikkszám: adstrip
Várható szállítás: 2024. július 19.

Leírás

Vegye igénybe gyűjteményének állapotfelmérésére munkatársaink tapasztalatát. A részletekről érdeklődjön a sales@preservart.com címen vagy a +36 30 580 1752-es telefonszámon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!