Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

akatissue

5.900 Ft + ÁFA ( 7.493 Ft )
Menny.:db

Az akatissue felhasználható a következők speciális, kíméletes és hatékony tisztítására:

  •     Érzékeny dokumentumok
  •     Szobrok és freskók
  •     Képek és festmények
Cikkszám: 404145
Várható szállítás: 2024. július 29.

Leírás

Az akatissue egy új fejlesztés eredménye, mely száraztisztításra használható. Fejlesztése restaurátorok visszajelzései alapján történt.

A klasszikus szivacsokkal szemben az érzékeny felületek dörzsölés nélkül tisztíthatók. Ehelyett különösen kíméletesen, enyhe paskoló mozdulattal tisztíthatók a felületek, így csökkentve a dörzsölésből eredő közvetlen súrlódást.

Az akapad fehér tiszta (white pure) szivacshoz hasonlóan nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a receptúrában a lehető legkevesebb összetevőt használják. Ezért ez a termék olyan helyzetekben használható, ahol fontos, hogy különösen kevés maradvány maradjon, például érzékeny dokumentumok és festmények tisztításakor. 

Az akatissue egy vékony, rugalmas, markolat nélküli aktív rétegből áll, ami lehetővé teszi, hogy a szövetet tetszés szerinti módon lehessen kezelni, és kifejezetten a nehezen hozzáférhető helyeken is lehessen használni.

Helyezze az akatissue-t a kezelendő felületre, és gyakoroljon nyomást a kiválasztott pontokra. Mozogjon a kezelendő felületen, lágy paskoló mozdulatokkal. Az egyenetlen felületű szobrok és freskók, lyukak és fülkék esetében az akatissue szükség esetén pontosan a megfelelő méretre vágható vagy feltekerhető, hogy a tárgy minden sarkát a lehető legnagyobb mértékben meg lehessen tisztítani.

Alapanyagok: Az akatissue tisztán mechanikusan formázott, speciális, klór- és kénmentes faktíciummal. A folyamat során szinte semmilyen más adalékanyagot nem használnak.

Méretek:     88 x 88 x 5 mm (L x B x H)
pH-érték: semleges
Szavatossági idő: 2 év eredeti csomagolásban lezárva
A termékkel kapcsolatos óvintézkedések: nem szükségesek
Alkalmazásra vonatkozó óvintézkedések: a szennyeződés mértékétől és a tisztítandó felület állapotától függően változik.
Eltávolítás: a termékmaradványok ártalmatlanításához nincs szükség különleges eljárásra. A használat során felszívódó anyagokra vonatkozóan a vonatkozó jogszabályi előírásokat be kell tartani.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!