Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nanorestore Paper® Propanol 3

41.000 Ft + ÁFA ( 52.070 Ft )
Menny.:db

A Nanorestore Paper® diszperziókat kifejezetten a cellulózalapú műtárgyak pH-szabályozására és savtalanítására tervezték. A nanorészecskék használata jó behatolást biztosít a porózus hordozóba, elősegítve a pH gyors semlegesítését és lúgos puffer kialakítását. Ezek a rendszerek alternatívát jelentenek a mikroméretű részecskéket és hidroxidok (vagy karbonátok) prekurzorát használó módszerekkel szemben. A szerves oldószerek használata a Nanorestore Paper formulákat® kompatibilissé teszi a vízérzékeny szubsztrátokkal.

1 liter

Cikkszám: 2093004
Várható szállítás: 2024. augusztus 21.

Leírás

Nanorestore Paper® Propanol 3: 2-propanolban diszpergált kalcium-hidroxid nanorészecskék 3 g/l koncentrációban. A Nanorestore Paper® készítményeket kifejezetten a cellulóz alapú műtárgyak pH-szabályozására és savtalanítására tervezték. A kalcium-hidroxid nanorészecskéket arra használják, hogy a műtárgy pH-ját a semlegesség (7,0 - 8,0) köré emeljék. A semlegesség megakadályozza a cellulóz savakkal katalizált hidrolízis miatti lebomlását, és gátolja a fémekkel katalizált oxidációt is.

Használható:

  • Az üres papír savtalanítására és pH-jának szabályozására.
  • Nyomtatott könyvek savtalanítása és pH-szabályozása.
  • Vas- és fémgőzölgő tintás kéziratok savtalanítása és pH-szabályozása.
  • Fából készült műtárgyak savtalanítása és pH-szabályozása.
  • Vászon, azaz festőállványok hátoldalának savtalanítása és pH-szabályozása.

HOGYAN MŰKÖDNEK?
A Nanorestore Paper® készítmények kalcium-hidroxid nanorészecskéi megtapadnak a cellulózszálakon, és a helyszínen gyorsan semlegesítik a savasságot. A felesleges részecskék reakcióba lépnek a légkörben lévő CO2-vel, karbonáttá alakulnak, védelmet nyújtva az újbóli savasodás ellen.

UN-Number: UN 1219 Kl.3 VG II

Danger

H225, H336

Safety Instructions:

P210, P233, P280, P312, P337+P313, P370+P378

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!