Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nanorestore Gel® PG5 Peggy Gel

7.900 Ft + ÁFA ( 10.033 Ft )
Menny.:db

A Nanorestore Gel® Peggy hidrogél a felületek tisztítására és/vagy szabályozott párásítására használható. A gélt erős intermolekuláris kötések jellemzik, amelyek garantálják fizikai konzisztenciájukat (megtartják alakjukat) és a tisztítás utáni gélmaradványok hiányát.

Retenciós hálózatuknak köszönhetően a bennük lévő folyadék lassan távozik a felületre. A Nanorestore Gel® Peggy rendkívül rugalmas és elasztikus, lehetővé téve a durva és/vagy szabálytalan felületeken való alkalmazást is. A Nanorestore Gel® Peggy-t vízzel töltve árulják, de hidroalkoholos keverékekkel (víz/etanol stb.) vagy a Nanorestore Cleaning® sorozat vízalapú nanoszerkezetű folyadékával is tölthető.

Cikkszám: 2092000
Várható szállítás: 2024. július 29.

Leírás

Opálos hidrogél poli(vinil-alkohol) polimerhálózaton alapuló opálos hidrogél. A rugalmas és elasztikus gél még az érdes és szabálytalan felületeken is jól tapad. Minden csomag egy vízzel töltött lapot tartalmaz (kb. 10 cm x 15 cm x 2 mm), amely az adott esettől függően akár 5 alkalommal is újra felhasználható.

A Nanorestore Gel® Peggy akkor hasznos, ha a tisztítószer/detergens rendszerek ellenőrzött felszabadítására van szükség egy felületen. Az alkalmazott tisztítórendszerek (víz, oldószerek, micellás oldatok, mikroemulziók stb.) hatásának a fázisközi gélre/felületre való korlátozása lehetővé teszi a szelektívebb és ellenőrzött hatást a szennyeződések, por és/vagy elöregedett lakkok eltávolítása során, csökkentve az eredeti anyagok és/vagy az alatta lévő képi réteg károsodásának kockázatát. A folyadékok viszkozitásának növelésére használt leggyakoribb sűrítőszerekkel ellentétben a gélek "tartályoknak" tekinthetők, amelyek lehetővé teszik a tisztítófolyadéknak a kezelendő felülettel való érintkezését. Ráadásul a gél csipesszel vagy a gél finom lehúzásával eltávolítható a felületről anélkül, hogy a szubsztrátumon potenciálisan káros mechanikai műveletet kellene végezni.

Rendeltetésszerűen használható:

  • Vízben oldódó szennyeződések, kosz vagy por eltávolítására vászonfestésről, különösen szabálytalan felületekről.
  • Vízben oldódó szennyeződés, kosz vagy por eltávolítása fára festett festményről.
  • Vízben oldódó szennyeződés, kosz vagy por eltávolítása textilárukról.
  • Foltok és foltok eltávolítása papírról.
  • Elöregedett lakkok eltávolítása vászonfestményekről (ebben az esetben a Nanorestore Gel® Peggy-t oldószerekkel vagy Nanorestore Cleaning® készítményekkel kell feltölteni).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!