Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Indikátorok

Rendezés:

Abbey pH-teszt toll

Cikkszám: 94750
4.900 Ft + ÁFA (6.223 Ft)

Tesztelő toll a savas vagy lúgos papír azonosítására.

Az Abbey pH-toll használatához húzzon egy kis vonalat vagy foltot a vizsgált anyag egy nem feltűnő területére. Ha a jel halványsárga, a papír savas. Ha a jel halványlila, a papír semleges vagy lúgos. Közepes savasságú papírokon a jel a sárga és a lila színt ötvöző barnás színű lesz.

AD Strip - 250 indikátor tesztcsík

Cikkszám: adstrip
22.500 Ft + ÁFA (28.575 Ft)

Az ecetsav szindróma kimutatására szolgáló indikátor, mely az indikátor a tárggyal való közvetlen érintkezése nélkül, a levegőből képes kimutatni a romlás mértékét.

Az indikátor színének változása jelzi a vizsgált filmek romlásának mértékét. A leolvasás a hőmérséklettől függően 24 óra elteltével is elvégezhető 20 °C hőmérsékleten. Hideg körülmények között tartsa további  2-3 nappal a tárgy mellett a pontos érték meghatározásához.  Az indikátor kivételét követően jegyezze fel a leolvasott értéket a mellékelt 5-ös skálával történő összehasonlítás alapján.. Ha a szín olajzöldre változik (pH 4,6), akkor elérte a kritikus autokatalitikus pontot, ami az a pont, amikor érdemes megfontolni a tárgy a gyűjtemény többi részétől való elkülönítést és a duplikálás megkezdését. A termék használatához védőkesztyű és megfelelő szellőzés javasolt.